Några få tappra följare

 
 
Nikon D3 - Nikkor 70-200 F2.8 FL 
 
Några få tappra följare kikar fortfarande in dagligen, vilket är väldigt roligt. 

Jag hade och har fortfarande lite bloggtorka och det beror på min förskollärarutbildning nu går jag in i termin 7 av 7. Helt galen vart tog tiden vägen?  Under hela hösten har vi haft monstertentor om vartannat och jag och Emma skickade precis in vår B-uppsats som vi väntar med spänning om vi ska gräva ner oss i sanden eller jubla av glädje. 

På fotofronten är det mestadels lugnt just nu. En del Islandshästföreningar har börjat boka in mig till vårens tävlingar. Jag fick med sorg i hjärtat tacka nej till presspass till VM då jag inte har råd att åka. Som fattig student + kommande sjukskrivning finns det inga pengar att spendera på boende och flygbiljett till Österrike, men vilken upplevelse det hade varit.   

Tack vare underbara familjemedlemmar som bidrog med pengar i julklapp samt alla som köpt bilder från förra året räckte det till att köpa mitt drömobjektiv då det andra inte längre levde upp till mina förväntningar och ändamål.  

Kommande 9 veckor kommer jag ha praktik så tiden är begränsad men nedräkningen har startat endast 19veckor kvar innan jag tar examen och kan titulera mig som förskollärare. Varit en jobbig resa men jag börjar äntligen se mållinjen nu.